Vastausta otsikkoon….

Kun nettisivuja tehtiin ja suunniteltiin sanoin; ”etten halua omien sivujen näyttävän siltä, että avauksen jälkeen ei ole yhtään päivitystä! Ettei näytä koko yritys jo kuolleelta, kun ei ole mitään päivitystä tullut pitkään aikaan. Kyllä minä ehdin nettisivujakin päivittämään, onhan se tärkeä osa näkyvyyttä ja mainontaa” jne, jne .

No onnistuiko ne muutoksen suunnitelma? Kyllä se projekti ja muutama muukin….Hyvä oli  ajatus silloin, mut ei se taida aina mennä niin kuin suunnitellaan. Projekteja on ollut kiitettävästi ja työnimu on vienyt mukanaan. On ollut okt- muutoksia, kesämökki- ja huvilaprojekteja…pitkä kuuma kesä….vähän lomaakin.

Työnimu on hyvä ja se kertoo,että työssään viihtyy.  Loma on (erittäin)hyvä, niin jaksaa sitten uppoutua seuraaviin projekteihin vielä paremmin.

Nyt kun moni muukin on lomansa jo pitänyt ja mökkeilykausi alkaa pikkuhiljaa olla ohi ja mökkielämän ”epäkohdat” vielä tuoreessa muistissa. NYT ON AIKA alkaa suunnittelemaan ensi kevään korjausprojekteja, laajennuksia ja uutta saunaa tai aittaa. Nyt on aikaa suunnitella, hahmotella projekti kunnolla alusta loppuun. Hakea kaikessa rauhassa rakennuslupa ilman kiirettä. Kilpailuttaa rakennusliikkeet ja sopia aikataulut kohdalleen. Näin se onnistuu jopa valmiiksi asti ennen kesälomia seuraavan suvena. (ai että, juhannukseksi uuteen saunaan) Tai saa sovittua lomansa rakennusaikaan, jos haluaa itse osallistua tekemiseen tai jopa itse toteuttaa koko hoito. Nyt säästää aikaa, rahaa ja kiireen tuntua huomattavasti. Ei sitten kun aurinko lämmittää ja leskenlehdet ovat kukalla…..silloin kaikki hyvät rakentajat on sopinut kesän kiireensä.

Eli, jos tämä herättää jotain ajatuksia, niin ota rohkeasti yhteyttä suunnittelijaasi ja lähde viemään projektiasi eteenpäin ammattilaisten avulla.

T : Harri ”Hupa” Vänttinen